Διαδιάσης Νικόλαος & Σία Ο.Ε.

Ελάτε να γνωριστούμε!

1978

Ίδρυση της εταιρίας

1978

Ίδρυση της εταιρίας

Η εταιρία ”Γιάννης Διαδιάσης & ΣΙΑ Ο.Ε” με τον διακριτικό τίτλο ”ΛΕΙΑΝΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ιδρύθηκε το έτος 1978 και λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, οι οποίες βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ Ωραιοκάστρου – Θεσσαλονίκης, Συμμαχική οδό Διαβατών – Ωραιοκάστρου. Στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της, εμβαδού 1500 τ.μ, κατασκευάζουμε λειαντικούς ιμάντες για όλους τους τύπους των μηχανών της βιομηχανίας και βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής στην Ελλάδα.  

1989

Αντιπροσωπείες και Διανομές

Η εταιρία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της πολυεθνικής εταιρίας  βιομηχανικών λειαντικών προϊόντων FLEXOVIT  του ομίλου SAINT-GOBAIN και του Ιταλικού οίκου συγκολλητικών υλικών COLLANTI CONCORDE. Επιπλέον, στον αποθηκευτικό μας χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά επιπλοποιίας από εμπορικούς οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.  

1989

Αντιπροσωπείες και Διανομές

2018

Νέες Συνεργασίες

2018

Νέες Συνεργασίες

Η εταιρία μας γιορτάζοντας τα 40 χρόνια λειτουργίας της στο χώρο της μεταποίησης λειαντικών προϊόντων και προμηθειών υλικών επιπλοποιίας, κλείνει συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρία παραγωγής λειαντικών προϊόντων NORTON του ομίλου SAINT-GOBAIN.  

2021

Σήμερα

Στόχος της εταιρίας μας είναι να εξασφαλίσουμε βιομηχανικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, δίνοντας της όραμα για υψηλότερους στόχους ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της. 

2021

Σήμερα

Άποψη των χώρων της εταιρίας