ΛΕΙΑΝΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ

Η Ιστορία της Εταιρείας μας

1978
1989
Σήμερα
1978

Ίδρυση της Εταιρείας

Η εταιρεία “ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΔΙΑΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ” με τον διακριτικό τίτλο “ΛΕΙΑΝΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, ιδρύθηκε το έτος 1978 και λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, οι οποίες βρίσκονται στη ΒΙ.ΠΕ Ωραιοκάστρου-Θεσσαλονίκης, Συμμαχική οδό Διαβατών-Ωραιοκάστρου. Στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της, εμβαδού 1500 τμ, κατασκευάζουμε λειαντικούς ιμάντες για όλους τους τύπους των μηχανών της βιομηχανίας και βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής στην Ελλάδα.

1989

Αντιπροσωπείες και Διανομές

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της πολυεθνικής εταιρείας βιομηχανικών λειαντικών προϊόντων SAINT-GOBAIN “FLEXOVIT” και των Ιταλικών οίκων συγκολλητικών υλικών COLLANTI CONCORDE και βερνικιών VERINLEGNO.
Επιπλέον, στον αποθηκευτικό μας χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά επιπλοποιίας από εμπορικούς οίκους του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

Σήμερα

Στόχος και Όραμα

Στόχος της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζουμε βιομηχανικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές στην βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου και μετάλλου με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η εταιρεία μας σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας, δίνοντας της όραμα για υψηλότερους στόχους ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών της.

Οι Εταιρείες που Αντιπροσωπεύουμε

Οι εγκαταστάσεις μας

Δειτε τις εγκαταστασεις μας

Δεν είσαι ακόμα σίγουρος για αυτό που ψάχνεις;